Banka Media Bahá’í

Banka Media Bahá’ provides siguron fotografi për shkarkim, të destinuara vetëm për qëllime jo-komerciale. E drejta e autorit dhe kushtet e përdorimit mund të gjenden në faqen e Informacionit Ligjor. Informacioni rreth Besimit Bahá’í është në dispozicion në Bahai.org.

Koleksion special dyvjeçar

Një koleksion imazhesh që lidhen me jetën e Báb dhe Bahá’u’lláh si dhe paraqitje të shkurtër të festimeve botërore të 200 vjetorit të lindjes së Bahá’u’lláh < /a>

Aktivitetet e Komunitetit Bahá’

Fotografi të aktiviteteve Bahá’í nga e gjithë bota

Administrim & amp; Agjenci

Fotografitë që lidhen me organet dhe agjencitë administrative të Besimit Bahá’í

Ndërtesat & amp; Vendet

Fotografitë e Faltoreve të
Bahá’u’lláh dhe Báb , vende të tjera Bahá’í në Tokën e Shenjtë, Shtëpitë e Adhurimit Bahá’ dhe ndërtesat në të gjithë botën

Historia

Fotografitë që lidhen me jetën e Figurave Qendrore të Besimit Bahá’í, si dhe Bahá’í të shquar në historinë e Besimit

Tubimet & Konferencat

Fotografitë e tubimeve dhe konferencave të ndryshme të mbajtura në dekadat e fundit
Scroll to Top