Ardhja e Shtëpive të Adhurimit /Tempullit shënon një agim të ri në zemër të Paqësorit

Puna në tempullin lokal Bahá’í në Vanuatu ka filluar, pasi përbërësit kryesorë për ndërtimin e tij ishin u transportua në ishullin e largët të Tanna.

SHRINJA E ‘ ABDU’L-BAHA

Lexoni raportet mbi përparimi i ndërtimi i Faltorja

Podcast/Një rrugë drejt një Amerike të unifikuar

Njëqindvjetori i konferencës së parë miqësore të garës të mbajtur nga Bahá ‘ í komuniteti u shënua nga një simpozium tre-ditor që eksploronte unitetin racor dhe ndryshimet shoqërore.

BIC Bruksel /Ndryshimi në sistemet bujqësore të nevojshme për qëndrueshmëri, thotë BIC

Zyra e BIC në Bruksel dhe FAO e Kombeve të Bashkuara inicojnë një seri seminari për të shqyrtuar marrëdhëniet midis bujqësisë, qëndrueshmërisë rurale dhe migrimit.

Regjistrohuni në përditësimet e BWNS

Email

MATUNDA, KENYA Kenia: Tempulli i parë Lokal Bahá’í në Afrikë hap dyert
Seritë e podkasteve në Irlandë ftojnë një bisedë bazë
Mes ciklonit shkatërrues, Asambleja e parë Kombëtare Shpirtërore u zgjodh në Timor-Leste
Asambleja e Parë Kombëtare Bahá’í e Kroacisë u krijua në zgjedhje historike
“100 vjet të nxitjes së unitetit”: Bisedat mbi kohezionin shoqëror lëvizin në të gjithë Australinë ndërsa njëqindvjetori po mbyllet
Iniciativa e të rinjve në Kamboxhi zvogëlon erozionin e tokës gjatë përmbytjeve

Dëgjo BWNS

Përmbajtje e zgjedhur audio nga e gjithë bota

Podkasti i fundit episodes

WASHINGTON, DC

qershor 2021

Një rrugë drejt një Amerike të unifikuar
SYDNEY
Nëntor 2020

“Creating an Inclusive Narrative”: Australian publication points to shared identity

Versione audio të tregimeve

NEW DELHI

Dhjetor 2020

Barazia gjinore: Familjet si bazë për ndryshim

Kontakti | Ligjore | Intimiteti

The Bahá’í Faith

© 2021 cheerzo International Community
Scroll to Top