Bashkësia Bahá'í e Shqipërisë

Month: June 2021

Citime 01

Paqe Universale  Citate Një përzgjedhje hyrëse e fragmenteve nga shkrimet Bahá’í mbi temën gjithëpërfshirëse të paqes universale. Konsultim Thuaj: askush nuk mund ta arrijë pozitën e tij të vërtetë përveç me drejtësinë e tij. Asnjë fuqi nuk mund të ekzistojë përveçse përmes unitetit. Asnjë mirëqenie dhe mirëqenie nuk mund të arrihet përveçse përmes konsultimit. (Bahá’u’lláh …

Citime 01 Read More »

Premtimi i Paqes Universale 01

Paqe Universale Premtimi i Paqes Botërore Në Tetor 1985, Shtëpia Universale e Drejtësisë i drejtoi një letër gjeneralitetit të njerëzimit mbi temën e paqes universale, të titulluar “Premtimi i Paqes Botërore”. Ky seksion i faqes në internet paraqet të gjithë tekstin nga deklarata. Ai gjithashtu mund të shkarkohet ose shikohet në Bibliotekën e Referencës Bahá’í. …

Premtimi i Paqes Universale 01 Read More »

Scroll to Top