Bashkësia Bahá'í e Shqipërisë

Month: June 2021

Biblioteka e referencave Bahá’í

Biblioteka e Referencave Bahá’í është burimi orgjinal në internet i shkrimeve Bahá’í. Ai përmban vepra të zgjedhura të Bahá’u’lláh·ut, Báb·it, ‘Abdu’l-Bahá·it, Shoghi Effendiut dhe Shtëpisë Universale të Drejtësisë , si dhe tekste të tjera Bahá’í. Shtojmë tekstet e kohëve të fundit.            Shkrime dhe udhëzime autoritative Shkrime të Bahá’u’lláh·ut Shkrimet e Báb·it Shkrime …

Biblioteka e referencave Bahá’í Read More »

Banka e Medias Bahá’í

Banka Media Bahá’í Banka Media Bahá’ provides siguron fotografi për shkarkim, të destinuara vetëm për qëllime jo-komerciale. E drejta e autorit dhe kushtet e përdorimit mund të gjenden në faqen e Informacionit Ligjor. Informacioni rreth Besimit Bahá’í është në dispozicion në Bahai.org. Koleksion special dyvjeçar Një koleksion imazhesh që lidhen me jetën e Báb dhe …

Banka e Medias Bahá’í Read More »

Bota Baha’i

Bahá’í World Duke i kushtuar vëmendje të veçantë Bujqësisë NGA SANEM KAVRUL Leximi i realitetit në kohë krize ‘Abdu’l-Bahá-i dhe Lufta e Madhe Shkaku i Paqes Universale ‘Ndikimi i Qëndrueshëm i Abdu’l-Bahá-it Strategjitë Hapësinore për Unitetin Racor By June Manning Thomas Përgjigja Bahá’ to ndaj padrejtësisë racore dhe ndjekjes së unitetit racor Roli i Institucioneve …

Bota Baha’i Read More »

Komuniteti Kombëtar

A Global Community Websites and contact information The Bahá’í Faith is established in more than 100,000 localities in virtually every country and territory around the world. Below you can find links to the websites of many Bahá’í communities. Africa Angola Benin Botswana Burkina Faso Burundi Cameroon Cape Verde Central African Republic Chad Côte d’Ivoire Congo, …

Komuniteti Kombëtar Read More »

A është drejtësia ekonomike e mundur?

Bota Bahá’í EKONOMI, QEVERISJE & LIGJ A është e mundur Drejtësia Ekonomike? kur godet fatkeqësia, shpesh vijnë pyetje në lidhje me shpërndarjen e burimeve materiale. Depresioni i Madh lindi Marrëveshjen e Re, një seri programesh dhe reformash gjithëpërfshirëse qeveritare në Shtetet e Bashkuara që synonin lehtësimin e menjëhershëm ekonomik për “njeriun e harruar”. 1 Luftërat …

A është drejtësia ekonomike e mundur? Read More »

Scroll to Top