Bashkësia Bahá'í e Shqipërisë

Xhei

Fjalët e Fshehura

I kompozuar në Bagdad në vitin 1274 AH (1857-8 es), Bahá’u’lláh·u i përshkruan Fjalët e Fshehura si një distilim i udhëheqjes shpirtërore që përfshihet në Revelacionet e njëpasnjëshme të Perëndisë. Shoghi Effendi e quajti atë veprën etike më të shquar të Bahá’u’lláh·ut. Fjalët e Fshehura të Bahá’u’lláh·ut mund të lexohen të plota në Bibliotekën e […]

Fjalët e Fshehura Read More »

Biblioteka e referencave Bahá’í

Biblioteka e Referencave Bahá’í është burimi orgjinal në internet i shkrimeve Bahá’í. Ai përmban vepra të zgjedhura të Bahá’u’lláh·ut, Báb·it, ‘Abdu’l-Bahá·it, Shoghi Effendiut dhe Shtëpisë Universale të Drejtësisë , si dhe tekste të tjera Bahá’í. Shtojmë tekstet e kohëve të fundit.            Shkrime dhe udhëzime autoritative Shkrime të Bahá’u’lláh·ut Shkrimet e Báb·it Shkrime

Biblioteka e referencave Bahá’í Read More »

Banka e Medias Bahá’í

Banka Media Bahá’í Banka Media Bahá’ provides siguron fotografi për shkarkim, të destinuara vetëm për qëllime jo-komerciale. E drejta e autorit dhe kushtet e përdorimit mund të gjenden në faqen e Informacionit Ligjor. Informacioni rreth Besimit Bahá’í është në dispozicion në Bahai.org. Koleksion special dyvjeçar Një koleksion imazhesh që lidhen me jetën e Báb dhe

Banka e Medias Bahá’í Read More »

Bota Baha’i

Bahá’í World Duke i kushtuar vëmendje të veçantë Bujqësisë NGA SANEM KAVRUL Leximi i realitetit në kohë krize ‘Abdu’l-Bahá-i dhe Lufta e Madhe Shkaku i Paqes Universale ‘Ndikimi i Qëndrueshëm i Abdu’l-Bahá-it Strategjitë Hapësinore për Unitetin Racor By June Manning Thomas Përgjigja Bahá’ to ndaj padrejtësisë racore dhe ndjekjes së unitetit racor Roli i Institucioneve

Bota Baha’i Read More »

Komuniteti Kombëtar

A Global Community Websites and contact information The Bahá’í Faith is established in more than 100,000 localities in virtually every country and territory around the world. Below you can find links to the websites of many Bahá’í communities. Africa Angola Benin Botswana Burkina Faso Burundi Cameroon Cape Verde Central African Republic Chad Côte d’Ivoire Congo,

Komuniteti Kombëtar Read More »

Scroll to Top